Šéfkuchař / ka firemního stravování Yokahama Praha 10

Volná místa Praha 10 Volná místa gastronomie Praha 10

Lokalita pracoviště: Praha 10, Hlavní město Praha
Aktualizováno před 5 dny

Popis pracovní pozice

Požadujeme

- praxe v oblasti závodního stravování nutná
- zodpovědnost a spolehlivost
- výborné organizační a řídící schopnosti
- schopnost týmové práce a pracovitost

Nabízíme

- pouze ranní směny (04:00-12:30)
- motivační ohodnocení
- velmi zodpovědnou a různorodou práci
- práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti
- možnost zvýhodněných telefonních tarifů pro celou rodinu
- školení pro Váš rozvoj zdarma
- příspěvek na penzijní připojištění po roce trvání pracovního poměru
- přátelský kolektiv

Náplň práce

- celkové zajištění plynulého chodu kuchyně
- aktivní podíl na přípravě jídel teplé kuchyně (700 - 900 porcí)
- kontrola jídel před výdejem a expedicí
- sestavování jídelních lístků
- tvorba receptur k jídlům
- zajištění objednávek zboží a jejich uskladnění
- dodržování hygienických předpisů a systému HACCP
- úzká spolupráce s manažerem provozu


GTH catering a.s.

Tomíčkova 2144/1
Praha 4
Česká republika

Kontaktní osoba:
Martin Zlatohlávek   730 851 387