Šéfkuchař / ka firemního stravování Yokahama Praha 10
Volná místa Praha 10 Volná místa gastronomie Praha 10
Lokalita pracoviště:
Praha 10,
Hlavní město Praha
Aktualizováno před 5 dny
Aktualizováno před 5 dny
Popis pracovní pozice
Požadujeme
- praxe v oblasti závodního stravování nutná- zodpovědnost a spolehlivost
- výborné organizační a řídící schopnosti
- schopnost týmové práce a pracovitost
Nabízíme
- pouze ranní směny (04:00-12:30)- motivační ohodnocení
- velmi zodpovědnou a různorodou práci
- práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti
- možnost zvýhodněných telefonních tarifů pro celou rodinu
- školení pro Váš rozvoj zdarma
- příspěvek na penzijní připojištění po roce trvání pracovního poměru
- přátelský kolektiv
Náplň práce
- celkové zajištění plynulého chodu kuchyně- aktivní podíl na přípravě jídel teplé kuchyně (700 - 900 porcí)
- kontrola jídel před výdejem a expedicí
- sestavování jídelních lístků
- tvorba receptur k jídlům
- zajištění objednávek zboží a jejich uskladnění
- dodržování hygienických předpisů a systému HACCP
- úzká spolupráce s manažerem provozu
GTH catering a.s.
Tomíčkova 2144/1Praha 4
Česká republika
Kontaktní osoba:
Martin Zlatohlávek
730 851 387
Hledat práci v regionu:
Hledat práci v oboru:
- Administrativa
- Bankovnictví a finanční služby
- Cestovní ruch a hotelnictví
- Dělnické profese
- Ekonomie/ekonomika
- Gastronomie
- Informační technologie
- Kvalita a kontrola jakosti
- Lidské zdroje
- Logistika a doprava
- Management
- Marketing a reklama
- Nákup
- Obchod a prodej
- Ochrana a ostraha
- Ostatní
- Potravinářství
- Právo
- Reality
- Služby
- Státní a veřejná správa
- Stavebnictví
- Strojírenství
- Technika a elektrotechnika
- Tvůrčí práce a design
- Věda a výzkum
- Výroba
- Vzdělávání a školství
- Zdravotnictví
- Zemědělství, lesnictví a vodní hospodářství